top of page

Julkinen kaupanvahvistaja Savonlinna ja Etelä - Savo

Kiinteistönkauppa edellyttää julkisen kaupanvahvistajan vahvistusta. Jokaisessa kiinteistökaupassa tai kiinteistön esisopimuksessa tarvitaan kaupanvahvistajaa. Kaupanvahvistajan tehtäviin kuuluu kaupan tai esisopimuksen osapuolten henkilöllisyyden toteaminen, kauppakirjan lainvoimaisuuden tarkistaminen, opastus lainhuudon hakemiseen ja kaupanvahvistajailmoituksen antaminen Maanmittauslaitokselle. LKV Niko Laamanen toimii Maanmittauslaitoksen määräämänä julkisena kaupanvahvistajana Savonlinnassa ja lähialueilla Etelä-Savossa, Tunnus: 402000/521.

 

Myös kiinteistön lahjoituksesta on aina tehtävä lahjakirja. Julkisen kaupanvahvistajan on vahvistettava kiinteistön lahjoitus samalla tavalla kuin kiinteistön kauppa vahvistetaan.

Kaupanvahvistuksen asetuksen mukainen palkkio alkaen 1.1.2024 on 128 € (lakisääteinen, arvonlisäveroton)

TARJOUS: Kauppakirjan tekeminen + kaupanvahvistus yhteishintaan 450 €, tarjous voimassa vuoden 2024 loppuun asti. 

Emme peri matkakustannuksia mikäli kaupanvahvistus Savonlinnassa - muut sijainnit sopimuksen mukaan, alkaen 50 €. 

Ota yhteyttä mikäli tarvitset julkisen kaupanvahvistajan palveluita - palvelemme mielellämme! Teemme myös kauppakirjan tarvittaessa ja toimitamme ajantasaiset ja tarvittavat kiinteistörekisterin otteet, katso hinnasto. 

Kaupanvahvistus voidaan tehdä joustavasti Savonlinnan keskustassa tai vaihtoehtoisesti tulemme haluamaanne paikkaan matkakulut huomioiden. Savonlinnan keskustan alueella emme peri matkakustannuksia.  

Huom! Jos teet kauppakirjan itse, muista lisätä oheinen teksti kauppakirjan loppuun kaupanvahvistajan allekirjoitusta varten:

Kaupanvahvistajana todistan, että (myyjän nimi) luovuttajana ja (ostajan nimi) luovutuksensaajana ovat allekirjoittaneet tämän luovutuskirjan, ja että he ovat olleet yhtä aikaa läsnä luovutusta vahvistettaessa. Olen tarkistanut allekirjoittajien henkilöllisyyden ja todennut, että luovutuskirja on tehty maakaaren 2 luvun 1 §:ssä säädetyllä tavalla.

 

Paikka ja päivämäärä:

______________________________________________________________________

Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja Niko Laamanen 

tunnus: 402000/521

LUOTTAMUKSELLISET YHTEYDENOTOT: 

Niko Laamanen 
LKV, LVV, KED, VuT, VVT
Julkinen kaupanvahvistaja, Tunnus: 402000/521

0400 718 672 / niko.laamanen@saimaafinland.com

Hakusanat: 

Kaupanvahvistaja Savonlinna

Kaupanvahvistaja Puumala

Kaupanvahvistaja Sulkava

Kaupanvahvistaja Kerimäki

Kaupanvahvistaja Punkaharju

Kaupanvahvistaja Savonranta

Kaupanvahvistaja Enonkoski

Kaupanvahvistaja Juva

Kaupanvahvistaja Parikkala

Kaupanvahvistaja Mikkeli

bottom of page