COPYRIGHT LKV SAIMAAFINLAND OY 2020

Tehokasta ja luotettavaa kiinteistönvälitystä.

0400 718 672 - niko.laamanen@saimaafinland.com

  • Facebook LKV SaimaaFinland Oy

Julkinen kaupanvahvistaja Savonlinna ja Etelä - Savo

Kiinteistönkauppa edellyttää julkisen kaupanvahvistajan vahvistusta. Jokaisessa kiinteistökaupassa tai kiinteistön esisopimuksessa tarvitaan kaupanvahvistajaa. Kaupanvahvistajan tehtäviin kuuluu kaupan tai esisopimuksen osapuolten henkilöllisyyden toteaminen, kauppakirjan lainvoimaisuuden tarkistaminen, opastus lainhuudon hakemiseen ja kaupanvahvistajailmoituksen antaminen Maanmittauslaitokselle. LKV Niko Laamanen toimii Maanmittauslaitoksen määräämänä julkisena kaupanvahvistajana Savonlinnassa ja lähialueilla Etelä-Savossa, Tunnus: 402000/521.

 

Myös kiinteistön lahjoituksesta on aina tehtävä lahjakirja. Julkisen kaupanvahvistajan on vahvistettava kiinteistön lahjoitus samalla tavalla kuin kiinteistön kauppa vahvistetaan.

Kaupanvahvistuksen asetuksen mukainen palkkio vuonna 2020 on 120€.

Emme peri matkakustannuksia mikäli kaupanvahvistus Savonlinnassa - muut sijainnit sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä mikäli tarvitset julkisen kaupanvahvistajan palveluita - palvelemme mielellämme! Teemme myös kauppakirjan tarvittaessa ja toimitamme ajantasaiset ja tarvittavat kiinteistörekisterin otteet, katso hinnasto. 

Käytössämme on privaatti neuvottelutila osoitteessa Schaumanintie 24, 57230 Savonlinna, jossa vahvistus voidaan tehdä tai vaihtoehtoisesti tulemme haluamaanne paikkaan. 

LUOTTAMUKSELLISET YHTEYDENOTOT: 

Niko Laamanen 
LKV, LVV, KED, VuT, VVT
Julkinen kaupanvahvistaja, Tunnus: 402000/521

0400 718 672 / niko.laamanen@saimaafinland.com